ÖĞRENCİ KIYAFETLERİMİZ

ÖĞRENCİ FORMALARIMIZ

23.08.2020 1184

KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN:

YAZLIK MODEL: Tunik model, bordo renk, yakalı tişört. Yaka siyah renk üzerine beyaz çift çizgili. Tişörttün sol üst köşesinde okul logosu, sol kolunda "20" sayısı yazacak.

KIŞLIK MODEL:  Tunik model bordo renk kapüşonlu kazak. Kapüşon iç rengi ve ipleri siyah. Kol lastiği siyah renk üzerine beyaz çift çizgili. Beli lastiksiz. Kazağın göğsünde "YILDIZELİ ANADOLU LİSESİ", sol kolunda "20" sayısı yazacak.

ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN:

YAZLIK MODEL: Füme renk, yakalı tişört. Yaka siyah renk üzerine beyaz çift çizgili. Tişörttün sol üst köşesinde okul logosu, sol kolunda "20" sayısı yazacak.

KIŞLIK MODEL:  Füme renk kapüşonlu kazak. Kapüşon iç rengi ve ipleri siyah. Kol lastiği siyah renk üzerine beyaz çift çizgili. Beli lastiksiz. Kazağın göğsünde "YILDIZELİ ANADOLU LİSESİ", sol kolunda "20" sayısı yazacak.

KIZ ÖĞENCİLER İÇİN PANTOLON: SİYAH RENK KETEN

ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN PANTOLON: FÜME RENK KETEN

NOT: Okul kıyafetleri üzerindeki yazıların fontu "Üniversity Regular" olacak.